ConnectieHuys & Back on Track Foundation

Logo back on track Logo ConnectieHuys

Het Back on Track fonds helpt kankerpatiënten om opnieuw in beweging te komen en de regie over hun leven te nemen. Zij geloven dat (ex)kankerpatiënten en hun naaste(n) in hun persoonlijke comeback de betere versie van zichzelf kunnen worden. Dit bewegings-en bewustwordingsproces wil Back on Track foundation initiëren met oa een holistische, gefaseerde en expertenaanpak.

Ik ben dan ook heel trots dat ik tot één van deze experten behoor. Via trainingen Verbindende Communicatie brengen we de mens achter de patiênt of naaste van de patiënt opnieuw in verbinding met zichzelf en zijn omgeving. De impact van zowel onze innerlijke als uiterlijke stem is enorm. De kracht van onze taal eveneens. Bewustwording en vertragen zijn krachtige tools hiervoor.


Wil jij een boost voor jouw communicatie? Oprecht luisteren naar jezelf en anderen? Eerlijk uitdrukken wat je echt verlangt? Schrijf je dan snel in voor deze reeks van 3 workshops in kleine groepjes (10-12 personen). De workshops vinden plaats op 15, 21 en 29 juni 2021.

Inschrijven voor de reeks kost 60€ en betekent dat je op alle 3 de data aanwezig zal zijn.
Welkom!


Schrijf je hieronder in!

Ziet er goed uit!
Gelieve uw voornaam in te vullen.
Ziet er goed uit!
Gelieve uw achternaam in te vullen.
Ziet er goed uit!
Gelieve uw email adres in te vullen.
ConnectieHuys deelt uw e-mail adres niet met derden.
Ziet er goed uit!
Gelieve uw telefoonnummer in te vullen