Persoonlijk leiderschap

“Change is the door that only can be opened from the inside”

Als coach heb ik het doel om jou in contact te brengen met jouw werkelijke kern en jou een transformerende houding mee te geven, zodat jij de architect wordt van jouw leven en zelf de regie in handen hebt.
Ik ga ervan uit dat jij de antwoorden en oplossingen weet vanuit je eigen wijsheid, en ik heb hier als deskundig reisgenoot een ondersteunende en gidsende rol in.
Een rake vraag die het beste in jou naar boven haalt, hoe klinkt dit?
Mijn interactie zorgt ervoor dat jij eigenaarschap kan nemen in situaties waar je wel wil in groeien, echter er toch niet in slaagt door een blokkade, het niet kunnen ‘zien’ of een vastgeroest patroon.

Ik zal lichten aansteken in kamertjes waar je nog niet bent geweest. Ik begeleid jou om als het ware over je eigen schaduw te stappen. In verbinding staan met jezelf is cruciaal. Ik help je dan ook graag bij het herstellen of vinden van deze verbinding of connectie met jezelf. Door innerlijk werk creëer jij een gezonde bodem waar je de vruchten kan van plukken.
Hoe meer eigenaarschap je hebt over jezelf, hoe beter en sneller je jouw missie of doel in het leven kan bereiken. En hoe bewuster je ook ZELF kan kiezen.
Niks moet, we hebben altijd een keuze!

Bij de start geef ik uitleg over wat een coaching gesprek precies is en bepalen we samen het thema of komen we tot een coachingvraag. Rond deze vraag of thema werken we dan verder gedurende het gesprek.


Waarom coaching bij Inge?

Hoe verschilt mijn aanpak mogelijks tov die van een andere coach? In mijn coaching gesprekken verweef ik het gedachtengoed van Verbindende Communicatie. Ik wil me focussen op groei en op verbinding met jezelf. Het gaat niet over goed of fout, dus ook niet over ‘veranderen’. Want dit impliceert dat er iets ‘verkeerd’ is of ‘niet goed’. Dit druist in tegen mijn zijn en ook tegen de filosofie van Geweldloze Communicatie. Ik begeleid op organische wijze en surf mee met jouw golf. Mijn visie is om op structurele en duurzame manier bij te dragen aan welzijn, geluk en gezondheid in de ruime betekenis van het woord.


"Het pad ontvouwt zich doordat en terwijl je het aflegt"
- Benjamin Ball