Getuigenissen


“Het citaat van Rumi ‘Voorbij het oordeel van goed en fout is er een veld, ik ontmoet je daar...’ was voor mij een mooie beeldspraak om de 2-daagse te beschrijven. Inge reikte ons diverse tools aan om de rijkdom van ieders veld van Verbindende communicatie te ontdekken, te bewerken, ..., elk op zijn tempo. Ik blik terug op een héél verrijkende kennismaking met dit gedachtegoed en de bijzondere wijze waarop Inge dit gebracht heeft. Mag het Connectiehuys een plek worden waar je leert oordelen om te vormen naar verzoeken tot verbinding ... iets waaraan onze wereld nood heeft.” Dankbaar en verbonden.

Annick Mulier,
coach en vormingsmedewerker van Familiezorg West-Vlaanderen


Ik heb – eigenlijk – méér gekregen dan ik verwachtte! Al voelt het wel als een hele opgave die veel oefening vergt. Dus… ik kijk uit naar een mogelijk vervolg op deze 2-daagse! Ik vond de opbouw zeer goed! En op tijd en stond concreet gemaakt met oefeningen die heel wat duidelijkheid brachten! Er was ook heel veel ruimte om vragen te stellen.
Ik vond jou heel speels in jouw aanbreng van zowel theorie als praktijk. Dat maakte het geheel zoveel lichter. Bij de toepassing van de theorie a.h.v. voorbeelden deed je dat door op de bouwstenen te gaan staan en van het ene communicatiemodel (Jakhals – Giraf) op het andere te verspringen zodat het een vloeiend gebeuren werd. Daardoor konden we zien en meemaken dat elk model zijn geëigende kenmerken heeft, waardoor het Jakhals-model niet per se in zijn geheel een foute manier van communiceren is… Die relativering was wel heel belangrijk.

Je had een immens geduld met een deelnemer die het lastig had.

Dat jij, Inge, zo’n waardevol iemand bent die een enorm vertrouwen uitstraalt. Dat heeft zoveel mogelijk gemaakt in onze groep. Je bent zó gewoon, zonder franjes, niet vanuit de hoogte, doch enorm geëngageerd om ons in te wijden in het mooie van dit communicatiemodel alsook naar de persoon toe van elke deelnemer. Dat is een hele kunst, want het zich willen profileren als de betere, de wijzere, de wetende,… ligt gemakkelijk om de hoek te loeren en roept weerstand op in een groep. Jouw eenvoud siert jou! Dank je wel!

En… nu wachten op een vervolg hé!?

Mia Van Haute,
Gepensioneerde deelnemer introductie tweedaagse


We kennen Inge omdat ze in La Verna, een beweging voor bewustzijn, inspiratie en verbondenheid, een lezing en workshops gaf in Verbindende communicatie. Haar gedrevenheid, openheid en eerlijkheid zorgen voor een warme en betrokken samenwerking. Ze leeft en ademt ‘Verbindende communicatie’. Haar workshops pakt ze aan met liefde voor elke deelnemer, op een tegelijk professionele als speelse manier.

Kristin Vanschoubroek,
Voorzitter VZW La Verna Gent


Inge weet in haar coaching functie gefundeerde expertise te koppelen aan een Verbindende en open communicatie. Hierbij creëert ze een veilige omgeving om op positieve manier met elkaar in interactie te gaan. Vanuit haar levenservaring heeft ze ook voldoende maturiteit om van ConnectieHuys een huis van vertrouwen te maken.

Dr Didier Baert,
Gastro-enteroloog Az Maria Middelares


Ik heb deze 2-daagse workshop als zeer waardevol ervaren. Voor mij kwam het op de juiste moment. Ik had/heb nood aan een handig instrument dat mij kan helpen bij het uiten van mijn behoeften, niet te blijven zitten met dingen, in mijn eigen kracht gaan staan... De opbouw, de theorie en de oefeningen hebben er voor gezorgd dat ik hier inderdaad mee verder kan. Verder was het een goede opfrissing van een eerder gevolgde cursus. En ik heb ook nieuwe dingen bijgeleerd (zoals jullie ook zelf zeiden, iedere trainer legt zijn accenten…). Dat was voor mij een grote meerwaarde!

Ik voelde mij op mijn gemak en ervaarde verbinding met mezelf en de anderen. Je straalt een warme betrokkenheid uit. En er was ook veel humor en ik denk dat dat er ook toe bijgedragen heeft. De intro met de 3 tekeningen en jezelf aan de hand daarvan voorstellen vond ik bijzonder tof. Ook het werken met de kaartjes bracht een zekere lichtheid en toch bleef de balans behouden tussen ‘to the point’ en ‘ontspanning.

Nancy Van Compernolle


De gesprekken met Inge zorgen voor vele openbaringen. Je kan tot bij haar komen met vragen of zaken waarmee je worstelt. Na een gesprek voel ik me telkens zoveel lichter dan dat ik het gesprek begon. Met een derde persoon praten kan zoveel positieve en hernieuwde energie geven. Heb je nood aan een gesprek of zit je met iets kleins of groot bij Inge kan je terecht.

Sherley Drielinck,
Freelance digital marketeer


"it’s supercalifragilisticexpialidocious!"
- Mary Poppins