Inge Huys

Het begint met verwondering...

Het ConnectieHuys is een smeltkroes van verbinding, kracht, dynamische communicatie, plezier en transformatie.
Door middel van persoonlijke coaching en trainingen in verbindend communiceren bied ik individuen de kans bewuste keuzes te maken, vitaliteit te verhogen en persoonlijk leiderschap te ontwikkelen.
Innerlijke drive vinden, bewust kiezen zonder de verbinding met de ander te verliezen en echt doen wat je wil.
Bewuster leven, beter samenwerken en meer rendement creëren zowel persoonlijk als op businessvlak.

Blooming Traject Duurzaam Connecteren

Samen verbinden in eigen kracht

Wie is Inge

Ik hou ongelooflijk van esthetiek, “schoonheid” in de heel ruime zin van het woord. Natuur, kunst, muziek, ambacht, mensen. Harmonie in zijn geheel.
Datgene wat mijn ziel roert. Diepgang zonder zweverigheid. Dansend en fietsend door het leven, een lach en zeker ook tranen.
Mezelf blijvend in vraag stellen en ook verwonderen, heerlijk!

Ondertussen leerde ik dat in communicatie vaak onhandig verpakte woorden schuilen die duiden op onvervulde behoeften EN dat de meeste mensen echt wel deugen.
Het zo goed bedoelen. Ik leerde om dàt wat ik van binnen ervaar naar buiten te brengen in taal die ‘verbindt’ ipv scheidt…
Meer over Inge

Voor wie

Voor elk bedrijf die zorg draagt van zijn Human Capital en een duurzame ‘gezondheid’ van dit bedrijf beoogt met gelukkige medewerkers.
Organisaties met sterk geëngageerde medewerkers behalen 2 maal het netto inkomen van organisaties waar het engagement lager ligt.
Verenigingen, scholen, besturen, artsen (huisartsenkringen LOC) die hunkeren naar een vlotte samenwerking, krachtige en eerlijke gesprekken en graag een gunstig klimaat bewaren waarin efficiënt wordt gecommuniceerd.

Jongeren die daadkrachtiger willen communiceren met hun ouders, vrienden, leerkrachten zonder telkens in discussies te verzeilen.
Ouders die van een gedragsmatige naar een verbindende aanpak in de opvoeding van hun kinderen willen groeien. Vitaler communiceren tussen partners en werkelijk de gelijkwaardigheid willen bewaren zonder dat de moed je in de schoenen zakt.

Ieder individu die een taal wil leren die de verbinding met zichzelf en de ander behoudt. Taal die ons samenbrengt ipv ons van elkaar verwijdert.

Mijn waarden
Klik op elke waarde voor meer info


"Watch with glittering eyes
The world around you
Because the greatest secrets are always hidden in the most unlikely places
Those who don’t believe in magic
Will never find it "
- Roald Dahl