Over ons

Mijn naam is Inge, blij dat ik een vrouw ben, anders werd het Herbert.

Ik beleef het leven intens.
Mijn leven is intens.
Ik voel intensiteit en ook een grote dankbaarheid.
Ik ben Inge, harmoniezoeker en bezieler van Het ConnectieHuys.

Ik beschik over een fijngevoelig paar oren en nieuwsgierige donkerbruine ogen alsook een open hart waardoor ik haarscherp kan observeren, signalen detecteer en fragiel luister naar alles wat er gezegd en ook niet wordt gezegd.

Mijn voelsprieten en intuïtie zijn voor mij ondersteunende gidsen naast mijn cognitieve capaciteiten. Ik breng het hoofd en het hart graag samen.

Het leven met zijn hobbels en uitdagingen zorgde ervoor dat mijn wortels diep en breed in de grond verankerd zitten. Zo kan mijn boom veerkrachtig mee wiegen met kleine zuchtjes wind, evenzeer bleef en blijft hij overeind in woeliger stormweer. Mijn levenservaringen zijn dan ook een krachtige hulpbron in mijn werk.

Ik heb een allergie voor alles wat on(r)echt is.

Wanneer mensen en organisaties eigenaarschap nemen en bereid zijn bewuste keuzes te maken, voel ik sprankel en ga ik aan. Behoort dit nog niet tot het instrumentarium dan gids ik graag. We zijn hier immers om levenslang te leren en onszelf te realiseren. Krachtige en gevoelige mensen zijn nodig in bedrijven en organisaties die het verschil maken.

Ik faciliteer om de emotionele flexibiliteit binnen bedrijven te verhogen. Om je volle potentieel te kunnen gebruiken (kwaliteiten en talenten) is emotionele flexibiliteit onontbeerlijk. Dit wendbaar omgaan met onze emoties is ook een voorwaarde voor communicatie met impact. Op deze manier kunnen ook dialogen aangegaan worden, zelfs als deze spannend zijn. Het onbespreekbare wordt weer bespreekbaar.

Muziek raakt me, inspireert me of laat me sierlijk bewegen. Schoonheid, ik heb er een ongelooflijk zwak voor, op vele fronten.

Jaren mocht ik een job als verpleegkundige uitvoeren en met mijn empathische en wetenschappelijke skills van betekenis zijn voor patiënten.
Vandaag mag ik mee vorm geven aan oprechte, impactvolle en duurzame communicatie die voor verbondenheid, balans en stevigheid zorgt.

Wil je meer over mijn achtergrond? LinkedIn